Veelgestelde vragen

Alles wat je moet weten over onze chocolade, van ingrediënten tot bezorging.

Healthy Benny biedt vegan, halal, en geraffineerde suikervrije chocolade die iedereen kan genieten, ongeacht dieetvoorkeuren of levensstijl. Onze chocolade viert diversiteit en gezond leven, zonder in te boeten aan smaak.

Ja, onze chocolade is ontworpen met inclusiviteit in gedachten. We vermijden veel voorkomende allergenen en bieden transparante ingrediëntenlijsten. Controleer altijd de verpakking voor specifieke allergie-informatie.

Healthy Benny-chocolade is online verkrijgbaar via onze website en bij geselecteerde winkels en boetieks. Bezoek onze website voor de meest actuele lijst van verkooppunten.

Bestellingen worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen geleverd. Voor specifieke informatie over verzendtijden en -kosten, raadpleeg de bezorginformatie op onze website.

We zetten ons in voor duurzaamheid door ethisch verantwoorde ingrediënten te kiezen, milieuvriendelijke verpakkingen te gebruiken en samen te werken met organisaties die onze visie op een betere wereld ondersteunen.

Ja, al onze chocolade is veganistisch, waardoor ze een geweldige optie zijn voor iedereen die een plantaardig dieet volgt of dierlijke producten vermijdt.

Als je niet volledig tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op voor een retour of omruiling. Voor meer details, zie ons retourbeleid op de website.

Absoluut! Healthy Benny-chocolade is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Je kunt een bestelling direct naar de ontvanger laten verzenden.

Ja, al onze chocolade is halal gecertificeerd en bevat op geen enkele manier ingrediënten die niet voldoen aan de halal-voorschriften.